ISTORIC WHEELS

ISTORIC

Ne-am infiintat in anul 2000 punand la dispozitia clientilor un mic parc auto compus initial din cateva mijloace de transport de 3,5 respectiv 7,5 tone. Acum doua decenii conceptul de transport de marfa avea o cu totul alta filozofie pe care noi am incercat sa o schimbam radical printr-o abordare diferita bazata pe calitatea ireprosabila a serviciilor. Avand o presiune concurentiala in continua crestere ne-am pus problema unui concept care sa ofere calitate si preturi avantajoase clientilor nostri. Am intuit ca rigorile unor servicii de transport nu se limiteaza doar la anvergura unui parc auto ci se refera implicit la o triada care pune accentul pe calitatea factorului uman in stare sa aiba o responsabilitate ridicata, mijloace de transport modern si un control strict in ceea ce priveste respectarea timpilor de incarcare/descarcare. Fiind la inceput o companie mica, singura sansa ca sa ramanem pe piata statea intr-un management innovator care sa vina cu o oferta de nisa axata pe calitate la indicatorii cei mai reprezentativi. Ne-am pus problema unei dezvoltari bazate pe ceea

Primele camioane de mare tonaj au fost noi si erau conduse de cei mai buni dintre soferii companiei noastre. Ei au dus reputatia companiei noastre dincolo de granite. A urmat o dezvoltare pe acest segment care sa tina cont de perspectivele evolutiei in acest domeniu si am luat decizia inspirata ca marirea parcului auto sa se faca progresiv prin eliminarea camioanelor care aveau o vechime mai mare adaugand cu prudenta un numar limitat de mijloace de transport la standardele anilor respectivi.

Inca din primii ani am acordat multa atentie imaginii companiei beneficiind de un manual de identitate vizuala si de o marca cu protective la OSIM. Astazi Wheels Spedition este un brand recunoscut iar camioanele au o imagine de care suntem mandri. Aceasta decizie legata de vizualul Wheels ne-a crescut reputatia in toate colturile Europei si ne-a confirmat decizia luata inca de la inceputul activitatii.

In 2015 am achizitionat un teren si o hala unde cu eforturi financiare considerabile am utilat spatiile de birouri dupa cele mai ridicate standard. Ne-am dorit intotdeauna conditii impecabile pentru personalul nostrum fie ca vorbim de salarizare, dotari si facilitate. Asa am reusit sa facem din Wheels Spedition o mare familie care isi mareste in fiecare luna membri.

In acelasi an am creat o facilitate de service autoturisme utilat dupa ultimele standarde si care astazi este avizat sa poata oferi servicii ITP, mecanica, electrica etc.

In 2018 am dat in folosinta si o unitate moderna de service pentru camioane cu doua posturi de lucru care sa asigure nu numai intretinerea parcului auto propriu dar care sa ofere si facilitati de service si pentru alti clienti. Unitatea este extrem de utila datorita faptului ca poate rezolva o serie complexa de servicii oferind o reducere importanta a timpilor de stationare si o responsabilitate adecvata a calitatii.

TOP