• Email : office@wheels.ro

transport 24tonePentru a acoperii cat mai bine si eficient intreg teritoriul Europei, compania noastra detine un parc auto modern alcatuit din 70 de camioane de 24 de tone Volvo FH Euro5, Scania G440/R440/G450 Euro 5 si Euro 6, respectiv Mercedes Actros  Euro6 , avand urmatoarele dotari:

· Inaltime > 3m (megatrailer), semiremorci Krone.
· Perdele pe role.
· Capac liftabil.
· Instalatie ADR, sistem de monitorizare flota, trasee, consumuri, istoric, telefon, GPS.Pentru a sti in permanenta pozitia camionului, acestea sunt echipate cu sisteme performante GPS.

Camioanele din dotare sunt atent monitorizate de catre personalul departamentului tehnic al companiei, acesta tinand sub control ca valabilitatea asigurarilor si avand ca preocupare permanenta aceea ca reviziile sa se efectueze conform planificarii la service-urile autorizate Volvo, Scania respectiv Mercedes.

Camioanele sunt echipate cu aparate GoBox-Germania, marcare automata, system DynaFleet, Scania fleett respectiv Mercedes fleet, tahograf digital, carduri de motorina pe 3 sisteme. Cele 2 rezervoare pe care le detin camioanele sunt monitorizate 24/24 de ore, astfel personalul companiei monitorizand atent situatia consumului de carburant si daca conducatorii auto opereaza in parametrii indicati de Volvo, Scania, Mercedes conform inbtelegerii contractuale. Toate camioanele sunt dotate cu aparate de tranzit pentru Franta, Spania, Portugalia si Belgia, iar din aprilie 2016 cu aparate de taxare drum pentru Ungaria, sistem HuGo. 

Pentru ca transportul sa se desfasoare in conditii excelente, soferii beneficiaza periodic de avize medicale si psihologice verificate international, precum si de asigurari medicale.

Как правильно установить Joomla.
Бесплатный урок установки Денвера.