• Email : office@wheels.ro

transport prototipDivizia de transport PROTOTIP cu unitati de transport Mercedes si Iveco este printre cele mai evaluate din tara la acest moment. Cu o larga experienta in relatia cu Renault, ne-am optimizat capacitatile de transport astfel incat sa raspundem celor mai dificile solicitari.

Avantaje:
· Poate incarca prototip prin oblon care se poate rabata in rampa.
· Incarcare laterala.
· Incarcare prin troliu.
· Prin rampe suplinitoare originale.
· Prindere prin podea specializata prin cale la roti cu chingi, podea specializata de transport vehicule.
· Poate incarca masini cu garda la sol de 4 grade ( unghi de curse).

Pe durata cursei transportul beneficiaza de:
· GPS.
· Sisteme antiefractie automatizate.
· Control hydraulic prin telecomanda.
· Transport confidential insotit de documente specifice.
· System de depanaj 500 kg-24to.
· 2 soferi.
· experienta in sistemul Renault.
· program circuit.
· regim O.T. (suplimentare marfa).
· Dynafleet ( GPS).
· Certificare ISO.

View the embedded image gallery online at:
http://wheels.ro/index.php/ro/parc-auto#sigProIdcf983b84ef

transport 24tonePentru a acoperii cat mai bine si eficient intreg teritoriul Europei, compania noastra detine un parc auto modern alcatuit din 70 de camioane de 24 de tone Volvo FH Euro5, Scania G440/R440/G450 Euro 5 si Euro 6, respectiv Mercedes Actros  Euro6 , avand urmatoarele dotari:

· Inaltime > 3m (megatrailer), semiremorci Krone.
· Perdele pe role.
· Capac liftabil.
· Instalatie ADR, sistem de monitorizare flota, trasee, consumuri, istoric, telefon, GPS.Pentru a sti in permanenta pozitia camionului, acestea sunt echipate cu sisteme performante GPS.

Camioanele din dotare sunt atent monitorizate de catre personalul departamentului tehnic al companiei, acesta tinand sub control ca valabilitatea asigurarilor si avand ca preocupare permanenta aceea ca reviziile sa se efectueze conform planificarii la service-urile autorizate Volvo, Scania respectiv Mercedes.

Camioanele sunt echipate cu aparate GoBox-Germania, marcare automata, system DynaFleet, Scania fleett respectiv Mercedes fleet, tahograf digital, carduri de motorina pe 3 sisteme. Cele 2 rezervoare pe care le detin camioanele sunt monitorizate 24/24 de ore, astfel personalul companiei monitorizand atent situatia consumului de carburant si daca conducatorii auto opereaza in parametrii indicati de Volvo, Scania, Mercedes conform inbtelegerii contractuale. Toate camioanele sunt dotate cu aparate de tranzit pentru Franta, Spania, Portugalia si Belgia, iar din aprilie 2016 cu aparate de taxare drum pentru Ungaria, sistem HuGo. 

Pentru ca transportul sa se desfasoare in conditii excelente, soferii beneficiaza periodic de avize medicale si psihologice verificate international, precum si de asigurari medicale.

View the embedded image gallery online at:
http://wheels.ro/index.php/ro/parc-auto#sigProId9a5e708746

transport 1.5 toneCompania noastra va poate oferii solutii personalizate pentru nevoile dumneavoastra de transport. Astfel, va poate pune la dispozitie 5 unitati de transport tip Mercedes Sprinter de 1,5 tone destinate curselor rapide, avand un volum de 13 metrii cubi, echipate si pentru transport textile.

transport 3.5 tonePartea de distributie este asigurata de un parc auto format din 30 de autoutilitare de 3,5 tone, marcile Mercedes Atego si Iveco Eurocargo, avand volume cuprinse intre 36 si 46 de metrii cubi si inaltimea de 2,35-2,80 metrii. Pentru ca marfa transportata sa ajuga in cel mai scurt timp in deplina siguranta, autoutilitarele sunt echipate cu sisteme de GPS si alarma. Acestea pot transporta marfuri generale paletizate, utilaje, confectii pe umerase, stenderele avand intre 36 si 46 de bare.

View the embedded image gallery online at:
http://wheels.ro/index.php/ro/parc-auto#sigProId15e2899ecc

Как правильно установить Joomla.
Бесплатный урок установки Денвера.