• Email : office@wheels.ro

destinatii_interneAvand in vedere diversificarea flotei proprii, compania noastra poate acoperii prompt si in timp util intreg teritoriul Romaniei.

Datorita mijloacelor de comunicatie moderne (sisteme GPS si GSM) controlam in permanenta pozitia camionului, astfel incat acesta sa poata ajunge in siguranta si in cel mai scurt timp la destinatia dorita.

Wheels Spedition a diversificat aria serviciilor proportional cu cresterea flotei proprii, putand transporta marfa in toate colturile Europei.

Cele mai tranzitate tari sunt: Franta, Germania, Olanda, Belgia, Elvetia, Italia, Austria, Ungaria, Danemarca si Spania, Cehia, Slovacia si Polonia.

Sunt alese rutele cele mai sigure si mai putin susceptibile de ambuteiaje, iar in cazul situatiilor meteorologice dificile se prefera variantele de transport cu riscul cel mai scazut. Din 3 in 3 ore, soferii camioanelor sunt contactati pentru a-si definii pozitia, situatia de drum, iar o data pe zi li se comunica prognoza meteo pentru zona de operatii.
Criteriul de baza este raportul dintre calitatea prestatiei si siguranta deplina a cursei.

transport wheels speditionCompania Wheels Spedition s-a infiintat in anul 2000 din dorinta de a asigura clientilor nostri calitate si profesionalism in furnizarea de solutii logistice.

Portofoliul nostru de servicii include transporturi terestre nationale si internationale.

Wheels Spedition este reprezentata de 85 de angajati organizati in cadrul a 5 departamente.

Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport au condus la dezvoltarea unui portofoliu de parteneri din diferite domenii: automotive, textil, alimentar, adr, mobilier si generale.

Avand unul dintre cele mai moderne parcuri auto din Romania, putem raspunde prompt oricarei provocari. Printre relatiile tranzitate uzual se numara: Franta, Spania, Germania, Italia, Olanda, Belgia, Elvetia, Cehia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Suedia, Norvegia, Anglia, Portugalia.

Asigurarea unor servicii de calitate pentru clientii nostrii a ramas o cerinta continua pentru personalul companiei Wheels Spedition; astfel societatea are implementat un sistem de management al calitatii conform EN ISO 9001:2008 , serial number C 00117, precum si sitemele EN ISO 9001 : 2008, SR OHSAS 18001:2008 SN S01479; SR EN ISO 22000:2005 SN A 00182; ISO TEC 27001: 2013 SN SI 00118; SR EN 14001: 2005 SN M 01034.

Parcul auto este format din peste 20 camione de 7,5 tone si si un numar de 70 camioane 20 tone noi, marcile marcile Mercedes Actros E6, Scania G450 E6 si Volvo FH12 E5.  

 Wheels Spedition a diversificat aria serviciilor proportional cu creşterea flotei proprii, putând transporta marfa in toate colturile Europei.

Din 3 in 3 ore, şoferii camioanelor sunt contactat! pentru a-si definii poziţia, situatia de drum, iar o data pe zi li se comunica prognoza meteo pentru zona de operaţii

Camioanele din dotare sunt atent monitorizate de catre personalul departamentului tehnic al companiei, acesta tinand sub control ca valabilitatea asigurărilor si avand ca preocupare permanenta aceea ca reviziile sa se efectueze conform planificării la service-urile autorizate Volvo, SCANIA si Mercedes.

Camioanele sunt echipate cu aparate GoBox, Hugo, Axxes, marcare automata, system monitorizareFleet, tahograf digital, cârduri de motorina pe 3 sisteme. Cele 2 rezervoare pe care le deţine camionul sunt monitorizate 24/24 de ore, astfel personalul companiei monitorizând atent situatia consumului de carburant si daca conducătorii auto opereaza in parametrii indicaţi de firmele constructoare conform intelegerii contractuale.

Pentru a acoperi cat mai bine si eficient intreg teritoriul Europei, compania noastra deţine un parc auto modern alcatuit din 70 de camioane de 24 de tone Volvo FH Euro5, Scania G450 Euro6, Mercedes Actros 1845 Euro6, iar semiromorcile aferente toate marca Krone, au următoarele dotări:

■ înălţime peste 3m (megatrailer).

■ Perdele pe role.

■ Capac liftabil.

■ Instalaţie ADR.

Pentru a sti in permanenta poziţia camionului, acestea sunt echipate cu sisteme performante GPS, Scaniafleet, Mercedes fleetboard si .

Pentru ca transportul sa se desfasoare in condiţii excelente, şoferii beneficiază periodic de avize medicale si psihologice verificate international, precum si de asigurări medicale.

 

 

 

 


View the embedded image gallery online at:
http://wheels.ro/index.php/ro/despre-noi#sigProId663ee8945f

 

Echipa Wheels Spedition este o echipa dinamica, cu oameni experimentati, pentru care domeniul transporturilor,  nu are secrete.

Seriozitatea, ordinea si disciplina reprezinta liantul dintre cele 5 departamente care stau la baza companiei.

Echipa noastra trateaza ziua de lucru ca pe o noua provocare, iar datorita unei atmosphere excelente de lucru gaseste solutia optima pentru orice situatie.

View the embedded image gallery online at:
http://wheels.ro/index.php/ro/despre-noi#sigProId8df6f0527f

perspectiveDatorita aplicarii unui management orientat catre dezvoltare, au fost identificate resursele de marire si diversificare a parcului auto, astfel incat pe viitor sa putem include in oferta de transport un numar mai mare de camioane si semiremorci.

Am procedat la achizitia de camioane noi marca Mercedes Actros Euro 6, înlocuind toate  camioanele Euro 3, precum si semiremorci noi marca Krone.

Situatia financiara actuala este rezultatul unei politici sanatoase orientata catre performanta si previziune. Oferta de transport se specializeaza odata cu trecerea timpului pastrand constante calitatea si bonitatea unei companii fata de care tot mai multe firme devin partenere.

View the embedded image gallery online at:
http://wheels.ro/index.php/ro/despre-noi#sigProIdcf983b84ef

Как правильно установить Joomla.
Бесплатный урок установки Денвера.