PARCUL AUTO

TRANSPORT 24 tone

70 camioane

  • MERCEDES Actros E6
  • SCANIA E6
  • DAF E6

TRANSPORT 7,5 tone

5 camioane

  • Mercedes

Transport PROTOTIP

Divizia de transport PROTOTIP poate acoperi orice tip de solicitare

  • Mercedes
  • Iveco

Un transport performant nu poate fi posibil fara o logistica aflata in conditii tehnice impecabile si fara o flota noua, adaptata celor mai noi cerinte

Tocmai de aceea am dimensionat capacitatile pentru a asigura si o minima stationare a unitatilor de transport eliminand la maximum timpii morti. In prezent am reusit performanta ca marea majoritate a camioanelor sa fie implicate pe rutele contractate oferind soferilor perioadele legale de odihna si asigurand clientilor termene record de incarcare/descarcare oriunde in Europa.

MARIAN GHEORGHE

MANAGER GENERAL

Parcul auto este format din 5 camioane de 7,5 tone si si un numar de 70 camioane de 24 tone noi, marcile Mercedes Actros E6, Scania E6 si Daf E6. iar semiromorcile aferente toate marca Krone, (generatie recenta) echipate pt transport anvelope, bauturi alcoolice, ADR (cu documente aferente) practic putem transporta orice marfa. Ele au următoarele dotări:

■ înălţime peste 3m (megatrailer).
■ perdele pe role.
■ capac liftabil.
■ norme ADR.

MONITORIZARE FLOTA

Pentru a sti in permanenta poziţia camionului, acestea sunt echipate cu sisteme performante, de monitorizare.Pentru ca transportul sa se desfasoare in condiţii excelente, şoferii sunt testate periodic de avize medicale si psihologice verificate international. Asigurarea unor servicii de calitate pentru clientii nostrii a ramas o cerinta continua pentru personalul companiei Wheels Spedition; astfel societatea are implementat un sistem de management al calitatii conform EN ISO 9001:2008 , serial number C 00117, precum si sitemele EN ISO 9001 : 2008, SR OHSAS 18001:2008 SN S01479; SR EN ISO 22000:2005 SN A 00182; ISO TEC 27001: 2013 SN SI 00118; SR EN 14001: 2005 SN M 01034.

FACILITATI

Camioanele sunt echipate cu aparate ultima generatie de taxare pe autostrada, tuneluri si bacuri, complet automatizate, marcare automata, sistem monitorizare Fleetborg, WIbay tahograf digital, carduri de motorina Shell si OMV pe 3 sisteme. Cele 2 rezervoare pe care le deţine camionul sunt monitorizate 24/24 de ore.
Deasemenea parcul auto este echipat cu norme exceptionale de siguranta in trafic si sunt dotate integral beneficiind de carduri Mercedes de reparatii in regim de urgenta in caz de defectiuni in afara tarii.

Transport PROTOTIP

Divizia de transport PROTOTIP cu unitati de transport Mercedes si Iveco poate acoperi orice solicitare. Cu o larga experienta in relatia cu Renault, ne-am optimizat capacitatile de transport astfel incat sa raspundem celor mai ridicate exigente.

FACILITATI

· Poate incarca prototip prin oblon care se poate rabata in rampa.
· Incarcare laterala.
· Incarcare prin troliu.
· Prin rampe suplinitoare originale.
· Prindere prin podea specializata prin cale la roti cu chingi, podea specializata de transport vehicule.
· Poate incarca masini cu garda la sol de 4 grade ( unghi de curse). Pe durata cursei transportul beneficiaza de:
· GPS.
· Sisteme antiefractie automatizate.
· Control hydraulic prin telecomanda.
· Transport confidential insotit de documente specifice.
· System de depanaj 500 kg-24to.
· 2 soferi.
· experienta in sistemul Renault.
· program circuit.
· regim O.T. (suplimentare marfa).
· ( GPS).
· Certificare ISO.

TOP