DESPRE NOI

WHEELS

DESPRE NOI

O companie de transport care se respecta este o organizatie complexa menita sa isi desfasoare activitatea in regim ridicat de performanta. Baza succesului nostru rezida in capacitatea de a organiza o structura eficienta in care schimbul permanent de informatii sa conduca la luarea unor decizii corecte si rapide. Wheels Spedition a gasit de-alungul celor doua decenii de activitatea reteta perfecta pentru a crea stabilitate si dezvoltare pe baze rationale urmarind criteriile de performanta ale unui management proactiv.

Filozofia afacerii noastre se bazeaza pe exigenta si seriozitate. Aceste atribute alcatuiesc valorile personalului nostrum si fac parte din recuzita a aproape doua decenii de activitate neintrerupta

Esenta succesului sta in factorul uman pe care noi il consideram cea mai importanta resursa si de care depinde buna functionare a companiei noastre.

WHEELS

STRUCTURA

Datorita complexitatii acestei activitati si dorintei de a organiza cat mai efficient serviciile de transport ne-am impartit activitatea astfel incat sa raspundem cu promptitudine oricaror solicitari.

Wheels Spedition este reprezentata de 85 de angajati organizati in cadrul a 5 departamente.

Calitatea si promptitudinea serviciilor de transport au condus la dezvoltarea unui portofoliu de parteneri din diferite domenii: automotive, textil, alimentar, adr, mobilier si generale.Fiecare dintre acestea functioneaza in baza unui algoritm de gestionare a fluxului de informatii astfel incat sa cunoastem in fiecare moment situatia camioanelor, a marfurilor si a resursei umane aflata in acest context.

Structura este astfel gandita incat sa scurtam timpii de decizie si sa urmarim operatiile care se desfasoara atat la intern cat si in relatiile cu furnizorii.

Fiecare dintre aceste departamente este condus de catre un responsabil care sa urmareasca si sa informeze in timp util aparitia oricarei probleme cat si rezolvarea acesteia intr-un mod cat mai eficient.

Calitatea si promptitudinea

serviciilor de transport au condus la dezvoltarea unui portofoliu de parteneri din diferite domenii: automotive, textil, alimentar, adr, mobilier si generale.

Avand unul dintre cele mai moderne parcuri auto din Romania, putem raspunde prompt oricarei provocari. Printre relatiile tranzitate uzual se numara: Franta, Spania, Germania, Italia, Olanda, Belgia, Elvetia, Cehia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Suedia, Norvegia, Anglia, Portugalia.

Aprecieri

Diplome si certificari
TOP